Rozhodování...

Rozhodování...

Anotace: Staré jak svět:).. Teď jsem to objevila.. Tákže tady to je:)

Možná to byl omyl
pobláznění smyslů
Na jedné straně jistota a na druhé láska..
Co by sis vybral?

Já vybrala lásku,
slepou a hluchou…
Dala na oči pásku
a šla…
Nicotnou tmou
/tak jak to ostatně dělám pořád/

Nelituju, že jsem tak zvolila
byla bych nešťastná,
kdybych si vybrala jistotu a tebe nechala jít
Stejně, i kdybych byla s ním,
jen o tobě povedlo by se mi snít
Ale neslibuj, prosím, už neslibuj,
že bude to jiné než dřív,
než doteď…
Člověk se nezmění…
I kdyby padl celý svět

City… to je zákeřný dar,
dovolit jim ovládnout mě, jsem neměla
Už se nenechám, zavřená do skořápky budu bojovat…
S tebou…
Po boku?
/Pomoz mi to zvládnout..
Vždyť si to slíbil../

Prosím, už neslibuj
Prosím, už nemluv…
Začni konat…

/Miluji Tě, ale nebudu trpět, už ne…/
Autor Sajurii, 29.12.2009
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, anaH, tmavovlaska93
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí