Pohled

Pohled

Anotace: netřeba slov.....

30.12.2009 0:35

Pohled

Hledím
den co den
se dívám
na dívku spanilou
jejíž krása
mi nedává spát

hledím
na zeď bílou
když nemůžu spát

hledím
na dívku spanilou
každou vteřinou
každým mrknutím

hledím
i ve snu
když se podaří
mi usnout
na chvilku malinkou

hledím
a nepřestávám
na ni myslet
přesto jdu dál
s každou překážkou
jež se staví do cesty
s osamělím srdcem svím
Autor JarekBrnoCz, 30.12.2009
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné :-)

16.01.2010 15:24:00 | JarekBrnoCz

Až srdce Tvé dostane křídla
pít bude z horkého vřídla
nebude se bát zloby ani lestí
přeji Ti příteli lásku i štěstí.

01.01.2010 22:57:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí