V té chvíli

V té chvíli

Anotace: ...

...z očí lije pot a krev ve chvíli zkamení
srdce hledá marně brod, kde záplava pramení?
ruce mrazivé jak led, včerejšek nic nezmění

vystoupat výš, být chvilku blíž
dřív než rozum probudíš...

očima se smát, slovům prostor dát
na prahu zítřek zvát a lžím uhýbat
ve světle nahoty zářiví stát...

...ruce zamčené v pěst, tep překvapením oněmí
každou z příštích cest zoufalství promění
v mezisvětech kráčíme tou sílou zlomení
Autor Reason, 30.12.2009
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí