Sváteček

Sváteček

Anotace: Přání k svátku mému Milému

Sbírka: Poklad, jenž si mne nalezl

Kdopak dnes slaví sváteček?
Můj Milý přec.
Proto Ti chci popřát mnoho zdraví,
abychom se měli pořád rádi,
abys úspěšný měl rok,
popošel o další krok.

Ať máš pořád úsměv na své tváři,
ať se Ti pořád daří.
To vše a víc Ti přeji,
posílám polibek nejjemněji.
Autor losberundos, 30.12.2009
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí