Nenaplněna

Nenaplněna

Anotace: .......

Láska je nenaplněná,
je jako růže,
jejíž květů se nemohu dotknout,
jako v moři perla ztracená,
je krásná, smutná, lítostivá....
Je štastná, veselá, a hřejivá,
Je to něco, co člověk neustále dává,
a přesto mu na vždy zůstává...
Je bolestivá i krásná...
Je chladná a zákeřná...
a i přesto ji člověk neustále vyhledává.
I když city praská,
nenaplněná je láska....
Autor Labanda, 30.12.2009
Přečteno 322x
Tipy 17
Poslední tipující: Solitude, Holis, střelkyně1, Bíša, Mbonita, Psavec, hašlerka, Danielle, Denael, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super ST.

31.12.2009 11:01:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí