Šílená láska

Šílená láska

Anotace: ***

Sbírka: TY

Někdy je láska šíleně nádherná
Barví mi kolena
dočervena
Voní a každou noc mě objímá
Bázlivá, něžná, šílená
Někdy je láska šílená

Někdy je láska šíleně bolestná
Odchází beze slova odpuštění
Odchází bez jakékoliv naděje
Odchází, ale nic se neděje
Prý vždycky přijde jiná
Dříve či později
Někdy je láska lítostivá
Někdy nemilosrdná
Pomstychtivá
Někdy je láska šílená

Někdy je láska šíleně nepochopitelná
Mužský a ženský svět se sloučit nedá
Někdy člověk celý život hledá
Někdy nenalézá
Někdy svět je kousek opodál
Ale jsme zaslepení
tím vším, co mohlo by být dál
Chceme všechno, když je naše štěstí nadosah
Chceme proměnit se v prach,
když jedna malá prohra v našem svědomí se příčí
Chceme všechno zničit
Přestat bojovat
Někdy je láska šílená,
když zas a znovu dává mat,
ale nemyslí to tak,
netouží po naší prohře
Chce nám jen motivaci dát
Otevřít nám všechny ty dveře,
na které sami bychom neklepali
Možná je šílená, ale vyčkává v povzdálí
a neusíná
Hledá
Jíst ani spát nám nedá
Šílená, spravedlivá
Trestá i odměňuje
Šílená láska - má i tvoje
Láska, co život náš ovládá
Podlehla jsem jí a neptám se ani,
zda-li snad člověk vůbec podlehnout jí má
Propadla jsem jí, když na kůži pálí,
jako tvůj dotek, když mě objímáš
Roztála jsem pod ní, jako pod tvým tělem,
když na mě vášní svou naléháš
Šílená láska
Já jsem šílenější
Blázen, kterého na zlatém táci máš
Blázen, který tě strhává k sobě,
kdykoli v životě svém zaváháš
Autor unstoppable, 31.12.2009
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Bíša, JakubS8
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí