Nikdy to nepřiznám

Nikdy to nepřiznám

Anotace: :)

Sbírka: Naděje

Polibek byl
Náhodný a snadný
A šlo to celkem samo
A bylo to příjemný
Vyděsilo mě
Že jsem se cítila
Ve tvém náručí jako žena…
Milovaná…

Je tohle láska?
Nebo jen přetvářka noci
O které oba víme
Že jednou
Prostě skončí
A co zbude pak?
Co nám zůstane?
Když místo toho
Abychom si řekli
Co vzniklo
Naše ústa mlčí…

Asi se rozloučíme
I po tom všem
A i kdyby
Moje srdce už navždy
Zůstane chladné
Protože asi miluje
Jak snadné to teď je vyslovit…

Ale nikdy to nahlas
nepřiznám
…..
Autor TedelyBear, 31.12.2009
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že přiznáš, ale řekneš to třeba jinak, nicméně konfiguruješ slova o tématu starém jako lidstvo samo. Létáme sice do vesmíru, často však zapomínáme ve své dravosti na to, o čem náznakově hovoříš*

31.12.2009 15:02:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí