kdyz je na nový rok človek sám..bez své pulky srdce......

kdyz je na nový rok človek sám..bez své pulky srdce......

Anotace: mám pod kůží jsou 3 hod ráno....:(

Ani netusim jak jsem bez sebe,
jak neumim žít bez tebe.
Sedim tu jen sám,
a říká si to se mám.
Myslim na tebe pri každé písničce,
občasně i při slyzičce.
Neumím lhát,
natož bež tebe se smát.
Milovat není všecko,
ale umění říc to nejde lechko.
Sám dívám se sám,
jen tiše vzpomínám co v Tobě mám.
Je skoro půlnoc a z kostela zvon mi Tě připomíná,
na krásné vzpomínky jen dáběl se nedívá.
proč říkám si přeci,
však zkazily mi to jen kecy.
Když milovat tak jen Tebe,
TAK PROČ JÁ JSEM TĚD SÁM BES SEBE!!!!
Autor Vojtasss007, 01.01.2010
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí