Dnes naposled

Dnes naposled

Anotace: Zase jednou jsem byl naivní a romantický idiot a věřil, že se stane zázrak...nestal ..!..(-.-)..!..

Dnes naposled razím k tobě domů
Dnes naposled chci tě políbit
Dnes naposled srdce skládám z atomů
Dnes naposled chci se zalíbit
Dnes naposled chci tě zpět
Dnes naposled pro tebe žiji
Dnes naposled si ty můj svět
Dnes naposled s vlky viji
Dnes naposled....možná...snad
Aaaaale nebudu si nic nalhávat
Dnes naposled to není
a já topím se dál
oddávám se svému snění
a začíná fantazie bál

Spolu plujeme po parketu
kolem tví přátelé
vzpomínám na Hanku, Rostíka i na Markétu
vypadáš šťastně,... vesele
Líbám tě na tváře
držím kolem pasu
....padají trakaře,
v krámku Štěstí zavřeli kasu
Autor Nomad, 02.01.2010
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no vidíš, a já se zrovna snažím být zas jednou ten romantický idiot..tak třeba taky zase budeš, a snad to vyjde..máme to těžký..když tu jsme v pět ráno

02.01.2010 04:43:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí