Jsi

Jsi

Anotace: Láska ve hvězdné loutně zní.

Slunce nad hájem vychází,
stříbrný odlesk zimy maluje okna,
ty jdeš pěšinou mezi stromy.

Hlas lesa volá
zimohřivým hlasem sýkorek,
když les tě obejmul do sonáty ticha.

S jemným cinkáním zvonků,
dech jara bude přicházet
a z tvého srdce nit lásky vede ke mě.
Dobrý den, Miroslavo, loutna života zní větrem.
Autor Hombre, 02.01.2010
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí