???? (Otazníky)

???? (Otazníky)

Anotace: .

Najdu v sobě dost víry
umřít šťastný?
Došáhnu na paprsek světla,
který se mi odrazí
v umírajících očích?
Nebo je smrt tma...?
Někdy se moc ptám,
já vím...
Proč nikdo neklepe?
Proč se pořád musím tvářit
tak statečně?
Autor Tecka 2, 02.01.2010
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: hašlerka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí