Lepší nebo horší?

Lepší nebo horší?

Anotace: Po čtyřech letech konečně něco krásnýho, ale krátkýho.

Nejkrásnější hádanka?
Bylo to jako pohádka.
Kde ses tu vzal?
Šťastnou jsi mě udělal.
Jeden večer líbáš mě.
Druhý toužit necháš mě.
Proč ses jen objevil?
Mysl mou tak oslnil?
Trápíš mě trápíš, ty?
Svědomí?Ne?Asi ty.
A nakonec zmizíš tam kam máš.
A srdce mé?Bolestí trápit necháš.
Autor Niky88, 02.01.2010
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, zelená víla, Agniezka, Danielle, PPetrushka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a dál?
Chytím, možná nechytím?
Je to vůbec on?
S kým mám zpívat tenhle song?

10.01.2010 17:18:00 | Niky88

a dál??
mě nevnímáš..
a třeba chytíš
co máš
a nevnímáš ten
tón...

a zasáhl tě on
jen chyť ten jeho
song..

03.01.2010 00:17:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí