Rozcestí

Rozcestí

Anotace: Jakou cestou ubírat se, když člověk cítí, že nemůže dál?

Moje nitro dál si hledá,
místečko své na zemi,
hlava praská, plna bolu,
je to už tak, věřte mi.

Co si počít, jak rozseknout,
tu podivnou myšlenku,
zůstat vězněm a být doma,
nebo radši žít venku?

Mám se pořád přetvařovat,
když ty to tak nevidíš,
mám svou duši zatajovat,
kdy mě trochu pochopíš?

Každý žijem ten svůj život,
společného nic není,
každý je tak trochu vězeň,
ke smrti odsouzený.

Jenže k smrti cesta dlouhá,
proč ji krátit musíme,
proč si žádné milování
už nikdy nezkusíme.

Měli jsme se asi potkat,
starší, vyzrálejší,
aby vztah, jenž dneska máme,
byl víc trvalejší.

Musíme tu cestu skončit,
najít si rozcestí,
dál si každý po svém jíti,
vyhledat své štěstí.

Chceš a nebo tedy nechceš,
už shodit okovy,
začít znovu od začátku,
prožít život nový?
Autor hypertenze, 02.01.2010
Přečteno 411x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kokonut, Koza, divoska_jaja, kuskus pruhovaná, 4LJFilip, PANGÁSIUS, doktor srdcí, bobi bobie, Elisha, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

Naprosto výstižné, není co víc dodat.

29.05.2010 01:03:00 | Kokonut

začátky jsou těžké..a konce bolestivé..líbí

13.01.2010 15:49:00 | PANGÁSIUS

Tvým pocitům rozumím, člověk by měl žít, ne přežívat.

03.01.2010 18:14:00 | Elisha

Hezké, neboj se začít znova ale jdi po jiné cestě.

02.01.2010 20:23:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí