Odpusť mi

Odpusť mi

Anotace: Sem nikdy nevim co napsat :)

Byl jsem smutný svojí vinou,
když mé slzy stékaly ti po ramenou,
že jsem splynul s jinou ženou.

Kdyť byl jsem šťastný po tvém boku
a lidé říkali mi cvoku,
když klečel sem před ní na kolenou.

Odpusť mi lásko, můj anděli, ten nejhorší hřích.
Když zradil jsem celý náš svět,
když byl my pro smích.

A není omluvy pro můj čin,
když vše pro co jsem žil
se změnilo v mizející stín.

Ne není pro mne omluvy ač sám jich najdu tisíce.
Každou tak malou a bezvýznamnou vedle tebe.

A zrada otiskla mi věčný cejch.
Cejch slabosti a sebeklamu.
Ať se propadnu a prožiju svůj život v žalu.
Hořce platíce.
Ať vše zlé co jsem ti tím způsobil padne plně na mou hlavu.
Zavrhni mne lásko má,
neboť nejsem svou zralostí a osobou tě hoden...
Autor Myff, 03.12.2005
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty seš pěkná k... Nebojíš se, sem tohle psát?

20.02.2006 15:14:00 | Myff

Líbil se mi velice. Asi bych na tebe nenarazil, kdyby tvá básen neměla stejný název jako má..

03.12.2005 16:22:00 | WhiteShadow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí