Je krásné milovat...

Je krásné milovat...

Anotace: ...ještě krásnější být milován

Utápí mne žal, ikdyž nevím jaký.
Nebo si to možná nechci přiznat.
(je krásné milovat, ještě krásnější být milován)

Tak slepě šlapat a nemoci nic říct.
Páč slova má sou nejistá a strašná svojí podstatou.
A zvrácenost budiž mojí nejhorší odplatou...
(je krásne milovat, ještě krásnější být milován)

Tak veškerou svou pýchu a hrdost,
sílu a žal,
myšlenky a srdce odevzdávám Vám.
A bojím se nechci být již odmítán.
(je krásné milovat, ještě krásnější být milován)

Smilujte se lady...
(stále milovat, stále odmítán...)
Autor Myff, 03.12.2005
Přečteno 765x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí