Všechno jednou končí

Všechno jednou končí

Anotace: na popel

.
Prý všechno jednou končí,
dříve či později,
čas, ten jenom měří.
Toužebné chvíle nadějí,
co vzpomínky mé čeří.
Uhlíky z ohně zbyly jen,
poslední plamínky nesměle se chvějí,
co hořelo jasným plamenem,
na popel se změní.
Zafouká vítr,
přelétavé páže,
čeho se zmocní,
víc už neukáže.
Všechno jednou končí,
čas, ten jenom měří,
sám přesvědčí se,
kdo mi neuvěří.
.
Autor Terakota, 03.01.2010
Přečteno 424x
Tipy 12
Poslední tipující: Kapka, bobi bobie, harmony, Bíša, TetaKazi, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné ST.

03.01.2010 10:56:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí