Sen???

Sen???

Anotace: pár myšlenek..

Tmavá místnost,
co vyvolává vzpomínky bolestivé.
Zamyšlená dívka.
Barevná a pozitivní myšlenka,
co v černou splyne.
V dlani svírá obrovský klíč,
chce ho zahodit..
minulost neodemknout víc!
Už je to dlouho,
co touha k němu touhou není..

/.., ale občas si vzpomene./

A teď?!
Už ví, že umřel v zapomnění..

/..probudila se!/
Autor Holka z davu, 03.01.2010
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, slob, pamp_elka, Isquieasuus, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to ale vůbec není sen ..

12.01.2010 22:27:00 | slob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí