Pro něj...

Pro něj...

Anotace: ..Příběh..

Na mokré louce v 10°
toulali jsme se po všech souhvězdích...
utekli jsme všemu a všem,
opustili i tuhle celou zem...

Pak dlouhé léto bez tebe,
a neustálé pohledy na nebe...
Čekání na padající hvězdu
s jediným přáním, můj princi ze snů...

A co bylo pak?
Od té doby snad není na obloze jediný mrak...

Miluju, když spolu na něco koukáme,
vůbec nevíme, o čem to je a ze šatů se soukáme...

Miluju, když spolu něco kuchtíme,
i to, jak u toho perlíme...

Miluju, když mě líbáš,
nejvíc to, jak se u toho šťastně usmíváš...

Miluju, když mi koukáš do očí,
jednou mi u toho srdce radostí vyskočí...

Miluju, když spolu sníme,
když plánujem, co všechno obletíme...

Miluju tebe, nejúžasnějšího člověk na světě,
a řeknu to celému světu i 1000x v jedné větě...
Jseš ten jediný, co mé srdce má,
jediný, se kterým můj život smysl má...
Autor Luciiik, 03.01.2010
Přečteno 481x
Tipy 2
Poslední tipující: pennywise, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, jo, jo..zname zname :)

05.01.2010 12:09:00 | pennywise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí