Líbej mne

Líbej mne

Anotace: Dětinská:)

Líbej mne, líbej, jen Ty má ústa líbat smíš
z doteků rudých rtů, pak jasně ucítíš
horkost mých myšlenek, žár mého těla
které jsi u sebe, v peřinćh měla.

Líbej mne, líbej, dotkni se vlhkých řas
z oblaku citů mých, uzříš dnes slunce jas
patřím Ti navěky, lásko má jediná
myšlenka na Tebe, čistá je, nevinná.

Líbej mne, líbej a rozšiř obzor snění
jen ze Tvých polibků přichází chvění
ve kterém celý čas, s láskou svou ztrácím se
bez Tebe, miláčku, nežiji, trápím se.
Autor duska.pampeliska, 04.01.2010
Přečteno 424x
Tipy 5
Poslední tipující: Pauli, PANGÁSIUS, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych spíš řekla, že tam někde, od srdce...

04.01.2010 08:20:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí