můj pane?

můj pane?

Anotace: fakt, že tady nyní v tuto chvíli "nejste", neznamená, že Vás budu milovat o něco méně

Slavíci kolem
Mě pojídají mlhu,
Která mě tak zaslepuje.
Máte někdy strach
z mého procitnutí,
Můj pane?

Ve vyprahlých citech
Malíři spřádají bolest,
pletou z ní nekonečné sítě
A má mysl je jako udice
Ponořená do vody,
Na jejímž konci
Je prázdný medailon od Vás,
Můj pane.
A na mé kůži tiše pláče
otisk ze rzi.

Chytíte se ještě někdy?

Aspoň na chvíli
Se mi zamotejte do snů,
Které mne každý den mučí,
Ráda to podstoupím,
Jen Vás prosím,
Ať s každým východem slunce
Ty představy nekončí,
Můj pane.

A přestaňte si naivně myslet,
Že Vás někdy budu milovat


O něco méně.
Autor fuu, 04.01.2010
Přečteno 409x
Tipy 22
Poslední tipující: Anjesis, Fenceless, jedam, ilona, Radek.oslov.Šafárik, Špáďa, hanele m., Nergal, harmony, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm...parádně jsem si početl na návštěvě u Tebe...

28.02.2010 02:00:00 | jedam

Zajímavá pocitovka...

17.01.2010 01:06:00 | Špáďa

Docela hezky vystizena nalada, pocity.. a povedeny zaver co se tyka obsahu. Takze.. nejsem basnik, ale jako povidkar davam tip :)

05.01.2010 21:01:00 | Nergal

strach nemá...těší se až se chytí...

04.01.2010 10:51:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí