Chlad

Chlad

Anotace: jen tak..., nápad, dkyž jsme projížděli zasněženou krajinou...par vzpomínek...

Oči mi zavírá ledový chlad.
Proč mám Tě mít ráda,
proč mám Tě mít ráda.
Proč musíš mi lhát?

Nevědět bolí,
oči, prosby, pár kapek soli.
Možná mě miluješ,
možná máš jenom rád.
Možná, že chceš být,
jenom můj kamarád.

Srdce mám sněhem zaváté,
na duši rampouch.
Neříkej nikdy už,
jaký jsi padouch.

Chybí mi Tvé dlaně,
jež hladili,
chybí mi Tvé oči,
které hřáli.

Chtěla bych se k Tobě stulit
do klubíčka
a do vlásků ti příst
jako spokojená kočka.

Chybíš mi a moc,
venku zas černá noc.
Bojím se samoty,
bojím se tmy.
Buď zase u mě.
Buď se mnou
TY!
Autor Lucie Tee, 04.01.2010
Přečteno 314x
Tipy 14
Poslední tipující: Patrik Mališ, ilona, Holis, harmony, hašlerka, Bíša, Psavec, CORONATION, labuť, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zdařilí nápad ST.

05.01.2010 18:26:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí