Má mě rád?Nemá mě rád!

Má mě rád?Nemá mě rád!

Anotace: ....v smutku

Sbírka: Koloběh lásky

Byla jsem anděl,byla jsem víla
byla jsem všechno na co sis vzpomněl.
Čím si mě míti chtěl.
Proč jsem tak jiná?

Usměj se,otoč se,
teď se na mne dívej.
Bud má,aspon teď
v tuto chvíli.

Hádanko tajemná,
můzo má jediná.
Inspirací bylas mi.
Však slova co šeptals mi
potichu do noci.
doznívají.

Proč po pátý vzbouzet se ze snu překrásnýho.
Snídaně na vrbě.
Srdce z růží pod okny.
Polibků tisíce.
Nešetřil jsi slovy.
Dary.

Věřit v lásku je jak věřit v Boha.
Doufat a modlit se.
Přání do nebe volat.
Byl jsi mi jistotou.
Touhou jít vpřed.

I z léku stane se
ti smrtelný jed.
Když závislost máš u nohou.
V rukou.
V hlavě.

Víš je toho příliš za co ti děkovat.
I za co tě nesnášet.
Bourat iluze dítěti
co závislost má na lásce
prostě neni fér.

Nebudu tě prosit.
Nechci tě zpět.
Nechci zpět ani ty chvíle.
Co čas vzal
ten lásky květ.
Ne já nechci ho zpět.

Žárovek je na světě tolik.
Co na tom že tvoje byla nejlepší.
Jasně že budu v pohodě.
Né já nechci tě zpět.

Jenom sprostě odejdi.
To snad radši mě zabij.
Co tělo bez srdce?
Co srdce bez klíče?

Zahod je a moje slova spal.
Já už nepatřím ti...
Svět mi tě vzal.
Autor urcite.me.neznas, 04.01.2010
Přečteno 403x
Tipy 18
Poslední tipující: Akura, Holis, zíťa 2, Psavec, hašlerka, Mbonita, Ejí, Bíša, carodejka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stále jsi anděl
stále jsi víla
jen v lidech je láska
a kouzelná síla

04.01.2010 16:07:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí