Tma

Tma

Anotace: Realita a naděje.

Tma

Tma, začíná tma,
dotýká se budov, věcí, lidí a lásky.

Začíná tma.
Začíná zapomínaní.
Začíná různorodost.
Začíná zklamání.

Jednoho dne je to pryč,
takový kus, takových let.

Jednoho dne je konec,
takové lásky, takové melodie.

Odpustit, zklamat nebo zradit ?
Koho nechat v srdci a koho vypustit?

Řídit se rozumem nebo srdcem,
litovat nebo doufat?

Ach, tak je to složité,
tak je to nepochopitelné.

Začíná konec.
Začíná vzpomínání.
Začíná naděje.
Začíná zklamání.

Rozhodnutí padne s půlnocí,
doufejme, že ve tmě bude světlo.

Že světlo prosvítí tmu,
a prostoupí ho štěstím na všech stranách ať se děje cokoliv.
Autor LordSet, 04.01.2010
Přečteno 393x
Tipy 11
Poslední tipující: harmony, zelená víla, zíťa 2, Neldor, CORONATION, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) už bohužel ne

04.01.2010 22:23:00 | LordSet

:) už bohužel ne

04.01.2010 22:23:00 | LordSet

Světlo tmu určitě prosvítí a zase bude dobře;)

04.01.2010 21:47:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí