Neptej se

Neptej se

Anotace: Vrať se mi lásko, vrať se mi brzy, teď když jsi daleko, čas prázdný mrzí, chybí tu Tvoje doteky a vtípky, toužím s Tebou nejen ve snech ulehat do postýlky.

Neptej se, zda ráda Tě mám, zda Tě miluju,
sama v sobě tápu, prázdný čas si maluju.

Neptej se, zda chci být s Tebou, zda pro Tebe žiju,
chci být Tvojí živou vodou a potajmu jí piju.

Neptej se, zda jsem šťastná, zdali jsi mi scházel,
když měsíc za mračna padal, Tys mě vyprovázel.

Neptej se na nic a vzdej se prosím slova,
chci v náruči Ti spočinout dneska, napořád, znova.
Autor grázlík, 03.12.2005
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí