Dotek po doteku

Dotek po doteku

Anotace: Tak zase jedno snový přání, co nesplní se svítáním, jen přidá se na hromádku nesplněný, změň nebo něco udělej, s tím co změnitelné není.

Až měsíc spadne za mraky
a noc se bude ptát,
kdo dneska přijde do mých snů,
zmizí má touha smát.

To, Ty jsi moje potěšení,
však daleko si a nikdo není,
kdo pohladil by duši mou
a byl mi v nouzi oporou.

Dotek po doteku touží,
tak proč se lásko nevracíš,
proč občas jen v mým snech,
potajmu ke mě se obracíš?

Proč ruka Tvá nehladí mojí,
proč rty Tvé nelíbaj moje,
proč život nás dva pořád dvojí,
proč nemůžu být na chvilku Tvoje?

Scházíš mi lásko i stesk je nakonec hezký
a bez Tebe jej nezměním,
sem pořád s Tebou cítíš to taky,
každou noc s Tebou svůj sen sním.
Autor grázlík, 03.12.2005
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsané, je vidět, že láska nás k mnohému inspiruje :o))).

04.12.2005 21:12:00 | *Mia*

A jestli jste si opravdu souzeni, tak se také jednou vaše životy zase spojí...

04.12.2005 10:40:00 | ona

Jak vidím, už zase píšeš. Pěkná básnička, ale přeji ti novou velkou lásku, aby jsi se už netrápila víc...

03.12.2005 22:23:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí