Lásce

Lásce

Anotace: Někde hluboko v srdci, v srdci našeho srdce...

Ztracení,
ač byl to dotek jiných světů
na Zemi,
v zimě podobáš se létu
čekáme po cestách, nazí a prokřehlí
lásko, přijď zase k nám
vždyť nejsme lidé zlí.

Tvá svatá náruč, očí žár
plodů zralých, sladkých, dej jim tvar
všechno bude náhle jasné
s Tebou, nadpozemsky krásné.

Co přát si,
vždyť stěstí ty máš na rozdání
kouzelná dnes, napověz
bereš květy do svých dlaní
hvězdy Ti poví zvěst
kudy jít a všechny ze Tvých cest
k našim drahám snad se kloní
jako Myrtha smyslům voní.

Kajícný hříšník ruce zvedá
mává, prosí, spát se nedá
jedno vím, jsi vším
nadějí, matkou, přístřeším
ve Tvém srdci slunce dní
čekání, kéž poslední.

Kráso líbeznosti tónů
do Tebe chci jít jak domů
lidským srdcím chci Tě dát
zůstaň lásko, napořád.
Autor duska.pampeliska, 05.01.2010
Přečteno 441x
Tipy 5
Poslední tipující: pamp_elka, harmony, Kapka, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

máš zvláštní svět... hodně svůj... a - líbí se mně to, i s občasnou kostrbatostí, i když je to opak vší lehkosti...

06.01.2010 21:08:00 | pamp_elka

Něžná a toužící...

05.01.2010 07:21:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí