Nejiná

Nejiná

Anotace: Navzdory předpokladům.

Ani tahle zvlášť jiná není.
Touží po pohledu, objetí, políbení,
Po nervózním v hlase chvění,
Když vyřkneš slova, co život mění.
V noci se ve dvou oddat snění,
S úsměvem vkročit na světlo denní,
Ve válkách dojít k usmíření.
I ona touží – po bláznění!
Po smíchu v tom pravém znění.
Po muži s citem pro umění,
Co za jinou ji nevymění.
Jo, i já jsem taková.
Autor Trinity666, 05.01.2010
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: Helena Buchtová, Elisha, Lioness, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každá jiná
všechny stejný
kdo to pozná
ten je věrný

09.01.2010 20:48:00 | Elisha

Kazdy clovek je jedinecny..ale po lasce touzi vsichni stejne..krasne napsane ST

05.01.2010 20:33:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí