Zase jedna taková..

Zase jedna taková..

Anotace: Prostě o ní, o lásce.

Světlo lampy tě budí
moje básně tě nudí

lety vzduchem tě brzdí
sluneční paprsky hyzdí

houslové tóny ti vržou
bulvární deníky nelžou

zpěv ptáků v oblacích nezní
mraky jsou dle tebe vězni

polibky mí tě matou
ostatním mužům jsi mapou

tvý slzy jsou oči hříchu
spoutat mě chceš v ranním tichu

v noci mě budíváš ze sna
někdy jsi lásko fakt děsná..
Autor Radiii, 05.01.2010
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Oťas
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé básně mě nenudí,
jsou krásné!
jsou jako Ty

18.01.2010 09:11:00 | Oťas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí