Kovbojové...

Kovbojové...

Anotace: ... Už starší..

Budem si hrát na kovboje.
Do vlasů zašeptáš jméno moje.
Možná mě budeš mít rád,
možná mě nebudeš znát.

Proč jen jsi takový,
bezcitný, sobecký.
Proč nechceš přiznat si,
že jsme tu jen na chvíli.

Hlavou teď běží mi
snad tisíc vzpomínek,
na krásné chvíle s Tebou.
Pohladím na krku
zavěšený kamínek,
musím zapomenout,
na duši Tvou chladnou.
Autor Lucie Tee, 05.01.2010
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Patrik Mališ, ilona, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je moc fajn:)Super,pobavil jsem se!

13.05.2010 16:31:00 | Patrik Mališ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí