Mží....

Mží....

Anotace: .....

Obutá neobutá
do vlastních lží
smotaná nesmotaná
když slova mží
prší na dotyk
a ty jsi flegmatik
neslyšíš volání
a to mě dohání
k bláznovství
což je mý království....
Díky tobě, poslouchej....
když stránku obracíš
když zrovna trháš list
z knížky kde se život píše...
padáš z jedný velký výše....
snů
co podplácíš a upadáš
toť celá záhada...
jsem snůška lží a podvodů
když slova mží
schovám se pod vodu
jsem snůška špatnejch vlastností
život mě ze světa vyhostí
jednou to vím
a je to tím
kým se zdáš
pro okolí
a láska nepřebolí
když naději
vkládáš důvěru
žádný slzy už neberu
tak odpověd chci pouhou
rozdíl mezi touhou a čekáním.....
Autor Kristýnka15, 05.01.2010
Přečteno 332x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Miroslav Možný, Myrja, Giginka, Bíša, CORONATION
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně čtivé =)

06.01.2010 00:03:00 | Giginka

pěkně čtivé =)

06.01.2010 00:03:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí