Jen sedím a koukám

Jen sedím a koukám

Anotace: ..!..(-.-)..!..

Jen sedím a koukám
jak Život mi proplouvá mezi prsty
tak na něj zahoukám
aby postavil mi nové cesty

Ujíždí dále rychlostí blesku
nemá pro mě čas
zanechává mě stesku
se slzami na konečcích řas

Proč mi nezastavil?!
To spěchal k tobě
Aby se představil
a mě nechal v hrobě

Vyhrává ten, kdo miluje méně
teď žije si bez žalu
netrápí se denno denně
neumírá zaživa...pomalu
Autor Nomad, 05.01.2010
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Pythonissa__, susana načeva, Mraveneček, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí