Večer

Večer

Anotace: Bývá smutno

VEČER

Co říct si, co přát před usnutím
abys tu krásná, něžná, svěží
ležela blízko

Co krásné, co milé
co ještě mám si přát?
nevím - ať slunce začne hřát
snad barvu bronzi chytat z nudy
a chtít to, co nemá druhý

Snad večer u ohýnku
vzpomínat na tu holku bez prstýnku
a chuti slané v ústech říkat sladká
jak její dech
a cestě dlouhé říkat krátká

Tak už mě světe nech

Napůl v spánku něco promluvil
těšil se na sen
a ten zas
pro svůj rozmar
nepřišel
Autor slamtron, 03.12.2005
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle se mi moc líbí, asi si udělám čas na některé starší, za 100

05.12.2005 00:30:00 | ED

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí