Ta první

Ta první

Anotace: do které jsem se zamiloval.

Jsi sladká jak čokoláda
pálivé máš polibky
chutnají po chilli

něžná tvář
nevinná děvka
s pohledy
které každého rozpálí
absintový uhlík
pálí pořádně

kožená bunda
černá podprsenka
odhaluješ se, čím dál více
jen přidávej

tančíš na pódiu
svlékáš se
had na tvém těle
láká tě do smilstva
ochutnej
satanovo jablko

kytary znějí
paříme do rána
líbáme se
na kulečníkovém stole

teď patříš do mé moci
zachycená v sítích
kovových poutech
lidských pudů
té lásky na jednu noc

než znova zmizíš
v přeplněných ulicích
staneš se jen vzpomínkou
ztracenou bytostí

kterou hledám
v nočních ulicích…
Autor Vlk v rouše, 06.01.2010
Přečteno 363x
Tipy 33
Poslední tipující: Pythonissa__, padající do neznáma, Bíša, Holis, Psavec, Laivindia, hašlerka, Lenullinka, fuu, kikis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

16.01.2010 14:09:00 | Pythonissa__

Líbí se mi.

06.01.2010 23:25:00 | Psavec

První je vždy jen jedna a ve vzpomínkách zůstává napořád

06.01.2010 18:45:00 | Kubino 2

stává se to...

06.01.2010 16:56:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí