Tichounce lehounce

Tichounce lehounce

Anotace: .

Plavu v češtině,
jako štika ve vodě
tichounce lehounce

Ve slovech
zas proudí krev
a v souvětích
roste napětí

Ty mrchy už cejtěj vetřelce,
co připlouvá lehounce tichounce
ale nikdy nenechá cihlu na cihle.
Autor Tecka 2, 06.01.2010
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí