Jsi krásná

Jsi krásná

Anotace: ...netvrď mi,že to tak není

Jsi krásná, kolikrát už jsi to slyšela.
Jsi krásná, když vlasy ti padjí do čela.
Jsi krásná, tak proč to vlastně zapírat.
Jsi krásná, andělská tvář a oči upíra.
Jsi krásná a já tvou krásou okouzlen.
Jsi krásná, chci získat tě vždyť pro tebe tu jsem.
Jsi krásná, umíš brát věci s nadsázkou.
Jsi krásná, nic není pro tebe překážkou.
Autor Eru Alonnar, 06.01.2010
Přečteno 702x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, deleite, Kimiko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí