Mrtvý Básník

Mrtvý Básník

Anotace: ...

Míchám v hlavě krev..
s city, tvou vůní a trochou vzpomínek
Držím v sobě vztek..
jak tvoji ruku co mi vzala dech
Skrývám se jako mech..
před životem a tokem červených řek
Přijal jsem nový svět..
necítím svit, teplo, ani tvůj polibek
Jen poslední pohled..
do tvých očí a nedožil jsem se dne

Ještě sem ti to neřek ?
.. zabila jsi mě ..to je vše
Autor Žulík, 06.01.2010
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Nomad, Pevya, Ejí, Larey
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Joo snad bude.. díkes

06.01.2010 20:32:00 | Žulík

Moc smutné veršování, tak přeju, ať je brzy líp. Vítej na Literu.

06.01.2010 19:35:00 | Pevya

Díky :(

06.01.2010 17:48:00 | Žulík

moc krásně napsané, i když smutně.. vítej

06.01.2010 17:46:00 | Larey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí