Zahalená

Zahalená

Anotace: ..:) líbí?

V nedopitém šálku
nalezém své snění
z vůně jarních vánků
cítím srdce chvění.

V nezažité chvíli
otvírám svou duši
těm, co již tu byli
těm, co teprv tuší.

V nekončícím štěstí
zamykám své touhy
v letním náhlém dešti
na okamžik pouhý

procitnu v tvém snění
uslyším tvé ano
a po tom, co již není
zbyde kruté ráno.
Autor klajusenka, 06.01.2010
Přečteno 328x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Divoženka1, ilona, Pevya, Bíša, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí a moc! :-)

29.01.2010 13:34:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí