Odpusť

Odpusť

Anotace: promiň - slovo, které si lidi vymysleli aby si mohli ubližovat

Odpust mi
Ale já nemohu takhle dál
Odpust mi
Já vím, že život by sis pro mě vzal
Odpust mi
I já pro tebe bych dýchala
Odpust mi
Když do ucha sem ti vzdychala
Odpust mi
Já bojím se zkalmání
Odpust mi
Milovat – slovo co ve všem mi zabrání
Odpust mi
Nehledej mě víc
Odpust mi
Že tohle musela jsem říct
Odpust holce
Co má tě strašně ráda
Odpust jí
Že ukázala tobě záda
Odpust,prosím
Ona nikdy nezapomene
Odpust a neplač
Její srdce je roztoužené
Odpust slečně
Ale nezapomeň na ni
Odpust té
Co city svoje chrání

„odpusť“ žádá
Se slzami v očích
„odpusť“volá
Odpust jí,
Že její vinou tohle všechno končí…
Autor BlackAngel, 06.01.2010
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Larey
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná

18.01.2010 19:55:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí