Vytracený cit

Vytracený cit

Anotace: Konečně už volně dýchám

Malý, ubohý kloučku,
nelze cítit k tobě zášť
s havětí ztrácíš se v hloučku
z lítosti ušitý dávám ti plášť.

Ukrýj se před světem
před svou vlastní tváří
hrál sis moc s životem
teď se v tobě červi páří.

V očích tvých už není lesk
jen krutý závan hniloby
a ve mně není žádný stesk
ani kousek z mé zloby.

Bez páteře jsou tvá záda
jsi jen malý parazit
mé srdce tě nepostrádá
tak to mělo dávno být.
Autor deleite, 06.01.2010
Přečteno 403x
Tipy 18
Poslední tipující: bliker, Bíša, jedam, Eru Alonnar, Holis, Psavec, Zefi, Květka Š., Larey, Isquieasuus, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..malej parazit..

06.01.2010 21:47:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí