Proč se tak divíš?

Proč se tak divíš?

Anotace: Když se člověk dívá na opravdovou krásnou vílu tak ho napadne ...to co mne.

Proč se tak divíš že chtěl bych být stromem?
Dívám se na stíny co maluje Tvé tělo.
Oslepen bleskem a ohlušen hromem
chtěl bych se dotýkat však nevím či se smělo.

Proč se tak dívíš že chtěl bych mít listy?
Aby sis v stínu mém si zchladila čelo.
Já v tvojí blízkosti si nejsem moc jistý,
povídám hlouposti a mlčet by se mělo.

Proč se tak divíš mi že chtěl bych i kůru
když vidím Tvoji dlaň se kmene dotýkat.
Klečel bych před tebou a díval se vzhůru
jak v chrámu, pokorně. Snažil se nedýchat.

Proč se tak divíš mi že chtěl bych i kořeny?
Je to tak prostinké že se to stydím psát.
Vždyť stojíš nohama hned u mě, na zemi,
jenom že odejdeš bych asi se měl bát.

Proč se tak divíš mi že lákáš mě teď sebou?
Máš ňadra nádherná a tak moc mě zvou.
Nechci být strom. Teď moc chci být s Tebou
a v lůžku z kapradin psát báseň o nás dvou.
Autor Balaenoptera, 06.01.2010
Přečteno 527x
Tipy 24
Poslední tipující: sophia92, prostěholka, susana načeva, Myrja, Ejí, Pevya, Radek.oslov.Šafárik, Holis, Judita, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slaďoučké,kapradinové víly
vykouzlí úsměv libí:-)ST

08.01.2010 23:18:00 | susana načeva

Nádherné vyznání. Pozdravení víle a vítej na Literu :)

08.01.2010 20:50:00 | Pevya

rýmuješ moc hezky...

07.01.2010 13:23:00 | nejsembásník

Ta ale musela být krásná :o)

07.01.2010 08:54:00 | labuť

a víly zas touží být lidmi :o)

07.01.2010 07:13:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí