Na kolenou

Na kolenou

Anotace: s jablky, bezem a trnkami, ho prosím, pochop..

Ostří si zařvalo svoji část
do nebe vykřiklo
Bože dalšího jsem sťal
obecenstvem proletěl šum
já bolestí zasyčel
a poslední řádky dopsal.

Řádky o Tobě
a o mojí divné roli
v divném divadle
o složitém světě
těžkém chápání
a jeho odrazu v mém zrcadle.

Bolí mě brát lásku
bolí mě takto milovat
ale já v Nás prostě věřím
nech Nás prosím kvést
nech Nás žít
a prosím ať to pochopí a udeří.


Když to Ty nedokážeš.
Autor Larey, 07.01.2010
Přečteno 304x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Holis, hašlerka, Žulík, enigman, Psavec, labuť, Květka Š., Mbonita, blue, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí