S LÁSKOU

S LÁSKOU

Anotace: LÁSKO

Ahoj moje velké srdce
kdepak je té nevěsty
moc krát vyšlo tvoje slunce
a přeci nic neslyším

hledám v sobě tvoje poznání
kde mám jenom hledat sebe
nikdo tobě neradí

kolem sebe dnes a stále
jdeme sobě v očích na proti
proč my stále jdeme dále
ve chvíly kdy chceme zastavit

nikdo nechce zastavit jen tak
každý kdo chce sobě říci stůj
musí srdci poručiti
jen se bojí opravit
Autor Miroslav Deadhead, 04.12.2005
Přečteno 623x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí