Lásko sním

Lásko sním

Anotace: chybí mi

Lásko sním o Tvé přítomnosti,
Které není nikdy dosti.
Chci s Tebou zas být v objetí,
V tom objetí plném dojetí.

Vzpomínám na chvíle s Tebou,
Na chvíle při kterých ruce tělo zebou.
Vzpomínám na mrazivé dotyky,
Kdy cítil jsem na těle mrazíky.

Sním i o Tvém hlase,
Který jako andělský zdá se.
Vzpomínám i na Tvůj smích,
Nevzpomenout si byl by hřích.
Zkrátka sním o Tobě stále,
Můj zdravý rozum má už na mále.
Autor LIrds, 07.01.2010
Přečteno 468x
Tipy 5
Poslední tipující: A'tuin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí