Jdi do ráje sám.

Jdi do ráje sám.

Anotace: dětský rýmy...

prosíš mě tiše,
že chceš ještě výše,
říkáš co píše,
mluvíš o svý pýše.

ty víš, že to jsem já,
jestli ti všechno dám,
jestli vezmu tě tam,
kde ty vidíš ráj.

A co s tím?

Já nejsem ta pravá,
nejsem tak dravá
jak ta holka plavá,
to ona je hravá.

Tak co chceš?

ja vím co ty máš
a že mi to dáš
ale já nemám zájem
neplatit nájem

Tak nech to být.
Autor nedám si. díky, 07.01.2010
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, malá čarodejnice wiggová netopýrková, PANGÁSIUS, Giginka, susana načeva, Bůchví...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí