pod vlivem vln

pod vlivem vln

Anotace: ...

.
nebylo to na hovor
pochechtával ses debilně
nebyla tu ani jedna celá věta na výměnu
a žádná hudba nemohla na tom nic změnit
asi jsem chtěla bejt ten večer šikanovaná
nevypadnula jsem hned ven
řekla jsem prosim
zahraj něco
a tys byl už moře
ses houpal

a já korálová žena já byla ta špatná že vápenatim
nemohls najít ani tu pitomou kytaru
ležela na posteli
a tys byl moře
ses houpal
zpívej

stavila se fakt i ta naše láska na kus řeči
úplně suverénka prakticky miss mokré tričko
že prý nám s klidem přenese nějakou tu horu
anebo co a v jakém chcem množství
ta naše optimistka
jenomže tys už byl docela moře
a čára ponoru zůstává neměnná

se nesměju jsem tupý útes
ryby mne obemknuly sasanky odplouvají
čouhám nad hladinou ptáci na mne serou nehoupám

nakonec zazněla ta celá věta
a kdo prej by jinak odesnil za tebe tvoje sny
nou teda komentou snad asi jsi moře se houpej
.
Autor sveřep, 07.01.2010
Přečteno 367x
Tipy 20
Poslední tipující: pamp_elka, susana načeva, Bíša, Zefi, harmony, Zpátky, hašlerka, Psavec, Mbonita, zelená víla, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí