Nový rozměr

Nový rozměr

Anotace: Pravda nikdy není uprostřed, ale vždycky úplně jinde. --- Autor potvrzuje, že se jedná o jeho názor. Tobě.

Jako kulička v kole štěstí,
tolik možností a různých cest!
Ale poutník pravidla nectí,
nenechá se slepě jen osudem nést.

Dveře do čtyř stran a zamčeny,
klíče nejsou a dveřníci spí.
Koblihy se tím cítí dotčeny,
zkouší raději procpat se zdí.

Sundej mi masku chytrého guru,
pojď se mnou pryč od těch dveří.
Podívej se teď ke hvězdám vzůru.
Nechme zámky Těm, co v ně věří.

Hraje se to jinak, bez předpisů,
zkusme to spolu, a budem vítězi.
Sice si pořežem prsty od dopisů,
ale zažijem to, co nekoupíš penězi.
Autor Demedalex, 07.01.2010
Přečteno 336x
Tipy 23
Poslední tipující: Bíša, mamina, Špáďa, harmony, hašlerka, kleopatra.sedma, zelená víla, labuť, efeeez, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vy ste se dneska oba nějak rozveršovali :o)

07.01.2010 21:30:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí