Ty jsi . . . . .

Ty jsi . . . . .

Anotace: Vyznání lásky

Ty jsi květ,
jenž každý motýl hledá,
ty jsi svět,
co objevit se nedá,
ty jsi žena,
po které muž touží,
ty jsi láska,
která srdce souží,
ty jsi anděl,
jenž k nám z nebe přišel,
ty jsi zázrak,
o kterém jsem slyšel,
ty jsi vše,
o čem já jen sním,
ty jsi,
děkuji že vím.
Autor Didlik, 07.01.2010
Přečteno 649x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Pevya, kleopatra.sedma, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za krásné přivítání.

09.01.2010 12:30:00 | Didlik

ST! No to je nádherné vyznání. Vítej na Literu.

08.01.2010 17:46:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí