Pláče se vzdám...

Pláče se vzdám...

Anotace: miluju Tě šelmičko, co víc mám říct?...

Blíží se večer
a já věřím,
že nejsi jen sen!
Pevně doufám,
že jsi má skutečnost,
že jsi můj den!

Jen Tys způsobil,
že slzy v očích štěstím
se mi lesknou,
Jen Ty děláš svou přítomností,
každou minutu mi hezkou.

Jen Tys dokázal,
co nedokázal ještě žádný,
Dny bez Tebe se vlečou,
smutný jsou a prázdný!

Ty jsi má duha,
když padá déšt
a slunce svítí.
Ty jsi v mých vlasech
zapletené ozdobné kvítí!

Ty jsi i má slza,
co ted v oku mám,
jen proto, abych Tě už neztratila,
se navždy pláče vzdám!

Ty jsi moje všechno,
a zároven i nic.
Jen Ti chci tím říct,
že mi chybíš zas o něco víc!
Autor Labanda, 08.01.2010
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, hašlerka, zelená víla, harmony
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Když nám někdo chybí, znamená to, že nám není lhostejný, a že umíme "mít rád/a" bo "milovat"

10.01.2010 18:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí