Vzpomínky..

Vzpomínky..

Anotace: ..vzpomínek má každý mnoho..Ať už dobré nebo špatné, ale má a kdyby je chtěl vymazat, vygumovat jako guma chybné čáry tužkou tak to nejde, musíme se s nimi naučit žít, i když se nám to někdy nelíbí..

Psával si verše
na lavičky v parcích
vrýval do stromů
něžná vyznání
on plus ona
orámované srdíčkem
navždy zůstalo
někde kdesi v minulosti
časů, co tenkrát sladkými
daly by se nazývat…

Mohl se upsat
jen aby hvězdy
propůjčily svou zář
a měsíc svou krásu,
aby sny šly spát
svět otočil se
a lehká závrať, jak z centrifugy
slastně prostupovala celým tělem..

Počmáral i zdi domů
stesky po lásce
zanechal stopu i v jejím srdci
ale ona ho nedokázala
milovat
dát mu to, co on by chtěl…

Po zimě přijde jaro, po něm léto
a on ji bude milovat
do konce svých dnů
i když beznadějně,
možná naivně
či hloupě
ale nevzdá se
i přesto, že boj už zřejmě skončil…
Autor makretka, 04.12.2005
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné...

04.12.2005 21:39:00 | BlackTangerine

ma.. - tohle je ... zkrátka moc krásné, až nevyslovitelné, dá se to jen procítit!

04.12.2005 19:44:00 | Hary_nš

mooc krásný..smutný,ale nádherný..

04.12.2005 19:40:00 | Terry

krásné,jako bys psala o mě :(

04.12.2005 11:18:00 | sköld

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí