Přelud

Přelud

Anotace: Sny a realita ...

Sbírka: Krásné ztráty a nálezy

Jako bych z dálky zaslechl tvé volání,
jako bys toužila po mém návratu,
ochotně kdykoliv přijmu zpět pozvání,
snad donutím tok času k obratu .

Jako bych zase ucítil tvůj dech,
když jsi mi na rameni lehce spočinula,
když mé rámě změnilo se ve voňavý mech,
když jsi mne úponky své touhy ovinula.

Jako bych znovu ucítil tu známou vůni,
když jsem tvé rty malinové líbal,
jako bych opět slétl k modravé tůni,
kde s tebou jsem naše sny sníval.

Jako bych znovu vnímal chvění tvých drobných dlaní,
když dotkla ses něžně mé rozpálené kůže,
jako bych znovu opíjel se rosou ranní,
rosou , co denně zdobí okvětní plátky růže.


Rachot budíku můj přelud v realitu mění,
čeká mě těžké vstávání,
pak perný den – kam už nevejde se snění …
Autor Ladaro, 08.01.2010
Přečteno 424x
Tipy 15
Poslední tipující: Kapka, Miroslav Možný, Holis, hašlerka, Mbonita, Psavec, Severka, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí